Καλωσήλθατε στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Καστοριάς Α.Ε. Ο.Τ.Α.

4Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ LEADER

Η Αναπτυξιακή Καστριάς ΑΕ ΟΤΑ δημοσιεύει την 4η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του μέτρου 4.1 του τοπικού προγράμματος προσέγγιση Leader της ΟΤΔ ΑΝΚΑΣ ΑΕ ΟΤΑ.

Με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καλούνται οι ενδιαφερόμενοι (υποψήφιοι δικαιούχοι) να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στο πλαίσιο του Μέτρου 4.1 «Στρατηγική τοπικής ανάπτυξης»  του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER, σε δράσεις των προκηρυσσόμενων Υπομέτρων:

- L123 Αύξηση της αξίας των γεωργικών και δασοκομικών προϊόντων,

- L311 Ανταγωνιστικότητα προς μη γεωργικές δραστηριότητες,

- L312 Στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης πολύ μικρών επιχειρήσεων,

- L313 Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων,

- L321 Βασικές υπηρεσίες για την οικονομία και τον αγροτικό πληθυσμό,

- L322 Ανακαίνιση και ανάπτυξη χωριών,

- L323 Διατήρηση και αναβάθμιση της αγροτικής κληρονομιάς,

όπως οι δράσεις αυτές αναφέρονται στην αναλυτική πρόσκληση.

Αναπόσπαστα τμήματα της 4ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, είναι η αναλυτική 4η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και τα Παραρτήματα αυτής, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν:

σε μορφή word, excel από εδώ

Οι επενδυτικές προτάσεις υποβάλλονται στην έδρα της ΑΝΚΑΣ ΑΕ ΟΤΑ Γράμμου 62, 2ος όροφος, Καστοριά, είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική  επιστολή ή ταχυμεταφορά. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των επενδυτικών προτάσεων είναι η 18.07.2014 και ώρα 14.30 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες και διευκρινήσεις για το περιεχόμενο της 4ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ΑΝΚΑΣ ΑΕ ΟΤΑ στο τηλέφωνο 2467083441-2, με e-mail στην ηλ. δ/νση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ή επί τόπου στην έδρα της ΑΝΚΑΣ ΑΕ ΟΤΑ κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Υπεύθυνos  για πληροφορίες: Κος Τσαπάρας Βασίλειος και τα μέλη του υπηρεσιακού πυρήνα του τοπικού προγράμματος προσέγγιση LEADER της ΑΝΚΑΣ ΑΕ ΟΤΑ

Διευκρινίζεται ότι, επιλέξιμη προς ενίσχυση περιοχή παρέμβασης είναι:

  • ολόκληρη η περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αγίας Τριάδας του Δήμου Καστοριάς,
  • ολόκληρη η περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Μακεδνών του Δήμου Καστοριάς, και
  • η εκτός σχεδίου περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Ορεστικού του Δήμου Ορεστίδος.

και ότι, μόνο για την δράση L313-4 «Προβολή και προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών» επιλέξιμη περιοχή εφαρμογής είναι, επιπλέον των παραπάνω, και τα κομβικά σημεία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, και συγκεκριμένα η πόλη της Καστοριάς και η πόλη του Άργους Ορεστικού.


ΠΑΑ 2007-2013


Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης:
Η Ευρώπη επενδύει στις αγροτικές περιοχές


LEADER